no
en

Colocation / Leie av servere

Du kan plassere dine servere i datasentre av topp klasse i våre «rackspaces» i Oslo.

På grunn av utelatelse av feil på enkeltpunkt, kan våre datasentre oppnå automatisk redundans mellom forskjellige lokasjoner, til og med på tvers av landgrenser. For mer detaljer, se Geo-Cluster.

Vi tilbyr også colocation tjenester / leie av rackskap i Stockholm, Amsterdam og New York.

Colocation, også kjent som «server housing», er plassering av kundens utstyr hos en leverandør i sikre datasentre med forbindelse til kommunikasjonskanaler som er nødvendige for en bærekraftig drift med høy kapasitet og riktig tjenestevedlikehold innenfor leievilkår.

Man kan også leie hos oss dedikerte virtuelle servere eller vanlige servere (send forespørsel i såfall)

Vi er alltid forberedt til det verste - det fins spesielle kriseteam, som er dedikerte for tilfeller når uforutsette utstyrsfeil inntreffer. Disse teknikere er i stand til å løse enhver feil på systemene og gjenopprette arbeidet til ethvert utstyr på kortest mulig tid.

En nødvendig forutsetning for samarbeidsavtalen er en 24/7 ekstern tilgang til operatørens utstyr for å overvåke statusen til utstyret, kontinuerlig strømforsyning og system behandling. Du kan også koble til støtte-tjenester, slike som «data backup» og informasjonssikkerhet om ønskes.

 

Beste av alt - vi leverer IT-Support med responstid <15 minutter uten ekstra kostnad, sjekk våre IT-Support sidene.