no
en

Reservert rackplass

Hvis du opplever at din bedrift har vokst fra å kjøpe enkeltutstyrsdeler til å trenge mer og mer datakraft, da har TransData gleden av å tilby deg en eksklusiv mulighet til å løse denne utfordring - leie av en «rack» (eller halvparten av en rack) med fysiske og / eller virtuelle servere.
Hvis du kjøper utstyr fra engros sparer du mye per enhet, dette garanterer deg videre fordelaktig forbedring av dine datasystemer - og som et resultat - vellykket ekspansjon av din innflytelse og muligheter i markedet.

Høy oppetid på våre servere, f.eks lang tid med kontinuerlig drift av et datasystem fra start til avslutningstid, beviser vår maskinvares stabilitet ved programvare, lastings og program feil.
Det er enklere, billigere og raskere å leie gratis forhåndsinstallerte tjenester i datasenteret, enn å bestille tilsvarende konfigurasjon ved "priskalkulator", slik at du kan sette opp feiltolerant IT-infrastruktur for fjernkontor konsept her og nå.
Faktisk kan du være plassert hvor som helst – der sikkert virtuelt kontor i utlandet tillater at du kan utvikle din virksomhet fra hvor som helst i verden og når som helst.