no
en

IP Transit / Internett-access

Er dere fornøyd med deres eksisterende kvalitet på Internett-access, linjer, hastighet, ytelse og priser?

Kanskje dere trenger primær eller sekundær link for å oppnå redundans med BGP / IP Transitt?

Snakk med oss - vi kan gi mer for mindre ;)

 

TransData leverer primært IP Transit, Internett-access og datasenter-tjenester både i Norge og utlandet - ofte vesentlig bedre på kvalitet, ytelse, båndbredde og ikke minst priser.

I Oslo-område har vi redundant fiber-ring med Cisco-utstyr, som gir deg økt trygghet og rolig søvn - vi overvåker alt!

Vi fokuserer på å gi rask og stabil Internett-tilkobling for våre kunder, selv under de mest ekstreme forhold.

Tilkobling til Internett via fiberoptikk er den mest bærekraftige teknologi for å støtte høyhastighets tilkobling, ettersom fiber optikk tilkoblingen er i stand til å overføre informasjon for betydelige avstander og med mye høyere hastighet enn de elektroniske kommunikasjonsmidler.  Faktisk er tilkoblingshastigheten kun begrenset til etterspørselen fra kundene og kan nå flere titalls gigabit per sekund.

For eksempel, Transdata kan levere forbindelse fra Oslo til London med ventetid på mindre enn 15 ms (som er det viktigste i forbindelse med overføring av store filer, feilfri lyd og videokommunikasjon, jevnt arbeid med «fjernstyrt skrivebord»  og VDI) eller koble kommunikasjonskanaler i Norge, Sverige eller Storbritannia med hastigheten fra 100 Mbit / sek. til 40 Gbit / sek. Dessuten, ved fiberoptikk installasjon tilbyr vi full pakke av våre assosierte tjenester: digital-TV, IP-telefoni (VoIP) etc.

Dra nytte av å bruke våre tjenester for å koble ditt utstyr med høye hastigheter for utviklingen av din virksomhet, og spar penger!