no
en

IT Support med SLA

Vi leverer IT-support med responstid <15 minutter døgnet rundt uten ekstra kostnad!

TransData samtidig garanterer deg høykvalitet på teknisk støtte i hele perioden av samarbeidet.

Vårt brede utvalg av muligheter tillater løsning på ethvert problem relatert til produktet og dets bruk. Et team av fagfolk med erfaring over 25 år, som arbeider i vår tekniske support avdeling, garanterer deg profesjonelt vedlikehold og hjelp etter at våre spesialister har mottatt din forespørsel.

Langt og vellykket samarbeid med mange europeiske selskaper beviser det faktum at ved å bli vår kunde, kan du være trygg på at vi alltid og med glede vil rådføre deg i  ethvert spørsmål, knyttet til vedlikehold og reparasjoner av de foreslåtte instrumenter og utstyr. I tillegg til de ovenfor nevnte tjenester, tilbyr vi høykvalitets teknisk støtte på nettverksinfrastruktur basert på Cisco-utstyr for eksterne datasentre av et hvilket som helst kompleksitet.

24/7 overvåking av alle klientens systemer innenfor SLA gir deg full trygghet til større sikkerhet og pålitelighet av IT-systemer for din virksomhet. TransData teamet består av høyt profilerte sertifiserte spesialister, som er klare til å hjelpe deg!